Jasmina

Jasmina

  • Functie: Productie coördinator en Teamleider meubelmakerij
  • Feadship Hero sinds: 2019
  • Vakgebied: Houtbewerking

Jasmina

  • Functie: Productie coördinator en Teamleider meubelmakerij
  • Feadship Hero sinds: 2019
  • Vakgebied: Houtbewerking

Jasmina ontwierp en maakte custom made meubels voor particulieren in haar eigen werkplaats. Haar opleiding tot meester meubelmaker deed ze in Duitsland. Sinds 2018 werkt ze bij De Klerk Binnenbouw (DKB). “Ik was gewend om heel precies en mooi werk te leveren,” zegt ze. “Toch dacht ik over de jachtbouw: ben ik daar wel goed genoeg voor?” Ze stuurde een open sollicitatie en werd met open armen ontvangen. Als snel werd ze één van de beste meubelmakers.

“Mijn collega zei: ‘wat ben jij stil!’”

De meubels van DKB worden in Moordrecht geëngineerd en gemaakt, en daarna op de werf ingebouwd. “Ik weet nog dat ik er voor de eerste keer kwam. Op het jacht werkten wel 200 mensen; een enorme mierenhoop. De één legde kabels, de ander deed de verlichting, weer een ander was bezig met de vloer, of legde marmer, of plamuurde de romp. Het leek chaos, maar dat was het niet! Fantastisch om te zien hoe daar zo’n ontzettend mooi product ontstond. Op de terugweg zei mijn collega: ‘Wat ben jij stil!’ Ik was enorm onder de indruk.”

Inmiddels is Jasmina productiecoördinator en teamleider Meubelmakerij. “Bij de productie van meubels van één jacht ben ik verantwoordelijk voor de samenwerking tussen de afdelingen. Ik ben het aanspreekpunt. Daardoor ken ik het project tot in detail. Bij de bouw moeten we rekening houden met allerlei zaken. Denk aan kabels en installaties onder en achter de meubels. Alles moet precies kloppen. Daarvoor werken wij soms op tienden van een millimeter. Zo ontstaat uit het niets iets geweldigs: een prachtig interieur waar we allemaal hartstikke trots op zijn.”


Meer verhalen


Onze vacatures