NH20220223 43

Vakmanschap

Bij Van Der Loo Yacht Interiors maken we meubels en betimmering ten behoeve van Feadship-jachten. Met onze vakmensen op de afdelingen tekenkamer, meubelmakerij, machinale en spuiterij werken we aan zeer hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Line 3 Created with Sketch.
Elk item dat we maken is uniek en vervaardigd met de grootst mogelijke aandacht voor detail en de fijnste materialen.
NH20220223 77

Tekenkamer

In de tekenkamer van Van Der Loo Yacht Interiors werken we de engineering van de werf uit tot aanzichttekeningen en vervolgens tot productietekeningen. De productietekeningen zijn de basis voor de productie. Het samenspel tussen de tekenkamer, klant en productie zorgt ervoor dat de start van het productieproces bij Van Der Loo Yacht Interiors zo optimaal mogelijk verloopt.

Tekenkamer
NH20220223 32

Machinale

Op de afdeling machinale bereiden we diverse onderdelen voor die in de betimmering van de jachten voorkomen zoals wandbetimmeringen, kozijnen, luxe meubels en plafonds. Van fineren tot CNC frezen. Medewerkers van de machinale hebben bij uitstek kennis van hout en plaatmateriaal maar ook van machines en snijgereedschappen. De onderdelen die door de machinale zijn gemaakt, worden vervolgens door de afdeling meubelmakerij geassembleerd.

Machinale
NH20220223 64

Meubelmakerij

In de meubelmakerij assembleren we de luxe betimmeringen voor het jacht. Vanuit de machinale worden onderdelen aangeleverd die we op de meubelmakerij verder handmatig vervaardigen tot interieur items. Onze meubelmakers maken gebruik van zeer luxe materialen waaronder zeldzame houtsoorten die worden verwerkt in massief hout en fineer.

Meubelmakerij
NH20220223 48

Spuiterij

Onze vakmensen van de spuiterij zijn verantwoordelijk voor het afwerken van onderdelen van meubels, deuren, plafonds en wanden. Dit kan zijn van het oliën, beitsen en aflakken in diverse glansgraden, tot het creëren van 'special effects'. Hoge kwaliteit staat bij de spuiterij voorop, dat is terug te zien in het proces van schuren en spuiten dat uiterst nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Spuiterij